mandag 5. september 2011

Old Fort Worth

Igår gikk vi og tok manikyr og pedikyr så nå har jeg rosa tånegler.

Senere på dagen dro vi, sammen med Mari og familien hennes og noen venner, til old Fort Worth. Det var virkelig en cowboy by! Veldig kult å se. Vi gikk innom en goderi butikk og der hadde de alt goderiet du kunne tenke deg. Det var visst godteri de hadde når Paulette og Christi var unge.




Vi ridde også på en mekanisk okse! Når vertsøstera til Mari, Mariah, skulle gjøre det hang foten hennes igjen når hun datt av og kneet gikk ut av ledd og vridde seg. Hun fikk det på plass igjen fort, men det hovnet opp og gjorde veldig vont. Hun måtte til sykhuset og ta røntgen og sjekke om alt var ok. Alle utenom Mari, Paulette og meg ble med til sykhuset. Det var ingen alvorlige skader, men hun må gå på krykker i noen dager og vet ikke når hun kan begynne å trene cheer og dance igjen... Heldigvis var det ikke noe som var brukket!

Legg merke til at jeg har på meg cowboy boots! Lånte av Katie :)









Vi tre spiste først middag på et burger sted før vi gikk til Billy Bob's, en kjent country club. Vi måtte vise ID for å komme inn og jeg og Mari viste han bankkortene våre. Han sjøne ingenting for her skriver de måneden først så datoen. På våre stod jo dagen først, haha. Vi forklarte at vi var fra Norge og at de skriver det motsatt der, og han lurte på hvor Norge var, virket som om han aldri hadde hørt om det i det hele tatt. Her inne hadde alle cowboy boots på seg, og det var mange som danset. Det var et liveband som spilte. Noen var utrolige flinke til å danse, ble helt facinert, mens andre burde kanskje øve seg litt mer. Det var noen som spurte oss om å danse, en mann som var sikkert 60 år (!) og en i 20-30 årene, men vi danset ikke.

Legg merke til at discokulen i taket er en sal med masse glitter på! 

Det var en arena for bull riding inne på Billy Bob's! 

1 kommentar: