mandag 15. august 2011

new braunfels

Torsdag kjørte vi ned til New Braunfels, en ca. 4 timers kjøretur. Hytta var virkelig ute på landet.


Første kvelden gikk vi ut å spiste og gikk til en dansehall med live country musikk.




Vi var innom en gammel butikk. Utrolig mye rart der inne!


 Gulvet



 Juletre og julepynt i august?


 Kaffe



 Katie betalte et quarter og ble sexy :)




Batteriet på bilen var ødelagt så vi måtte få hjelp av en mann til å starte, men vi fant ikke ut hvordan vi åpnet panseret.

Det tok 3 menn og 5 jenter og 20 minutter før vi endelig fikk det til.


Så måtte vi finne en plass vi kunne kjøpe nytt batteri, det fant vi heldigvis fort uten problemer. Deretter skulle vi finne en daglivarebutikk, men det var ikke like enkelt. Vi kjørte lenge før vi fant den. Når vi skulle tilbake til hytta hadde vi ingen aning om hvor vi skulle kjøre og det var helt mørkt og nesten ingen bilder på veien. Katie hadde nesten ikke mer strøm på mobilen og hun var den eneste med GPS. Vi kjørte etter hva mobilen henner sa, og vi var innpå mange småveier som vi aldri hadde funnet uten den. Akuratt når vi kom til veien vi hadde kjørt på tidligere den dagen døde mobilen. FLAKS!

Andre dagen stod vi opp i 9 tiden og spiste amerikansk frokost. Enten bolle med melisglasur eller muffins. Dette var ikke noe som falt i smak for meg og Mari, og magene våre ble fort sulte igjen etter den frokosten.


vi gikk i et badeland som skulle være så stort og bra, men ble ikke så veldig imponert. Bø sommerland er bedre. Først gikk alle oss unge sammen, men etterhvert skilte vi lag for å ta forskjellige sklier. Jeg og Mari skulle ta en som lignet mot i brøstet i bø sommerland. Vi stilte oss i kø og stod der i over 3 timer!! Det var utrolig varmt og vi hadde ikke vann med oss, og som tidligere nevnt var vi sultne etter bare en dritt muffins flere timer tidligere. Dama bak oss i køen besvimte faktisk og det var rett før Mari gjorde det samme. Sklien var virkelig en skuffelse og vi angret på at vi tok den i det hele tatt.
På kvelden gikk noen av oss på kino. En kalt 30 minutes or less. Sykt morsom!

MYE mat

3. dagen gikk vi til elven for å renne ned i en tube. Det var veldig lite vann i elven så det gikk tret og vi måtte padle oss frem nesten hele tiden. Det var noen få områder med mer strøm, men der tok tuben nedi bånn siden det var så lite vann. Vi så en tarantelle i et tre langs bredden, MANGE skilpadder som både svømte og lå langs bredden og en stor rar fugl. Katie så til og med en slange langs bredden!! Det tok 2 og en halv time å komme ned.

Om kvelden gikk noen av oss til Austin, hovedstaden i Texas, for å se på flaggermus. Det er en stor attraksjon der. Det er flere millioner flaggermus som er under broen om dagen og når solen går ned flyr alle ut. Fantastisk å se, men det stinket virkelig.

 Flaggermus

Austin 

 Døv mann som solgte flaggermus buttons

 var slike kuer over hele byen

 The capitol


Siste dagen gikk vi outlets for å shoppe. Prøvde å finne skoleklær siden det er kleskoder på skolen og jeg ikke kan bruke noen av de shortsene jeg hadde med meg. Fant to par jeans, tre par shorts, et par sko og litt treningstøy til cheer. Man må nemlig bruke svart treningstøy på cheer treningene, men hva som helst på tumbling treningene.

Var en veldig vellykket tur og har opplevd en del nytt :)

2 kommentarer:

  1. Jippi jippi! så utrolig mye morsomt på noen få dager! :D

    glad i deg! <3

    SvarSlett
  2. hørres bra ut Tomine! kjekt å lesa på bloggen din igjen :)

    SvarSlett